Profesjonelle rørleggertjenester i Oslo

Be om pristilbud

Pålitelighet og kvalitet i hvert oppdrag

Oslo Boligteknikk AS tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester tilpasset både private og kommersielle kunder. Vår erfaring og ekspertise sikrer at vi kan håndtere et mangfold av oppgaver, fra rutinemessige vedlikeholdsarbeider til mer komplekse installasjonsprosjekter.

Reparasjoner og vedlikehold

En lekk kran eller et tett avløp kan være mer enn bare en irritasjon – det kan påvirke hele din daglige rutine. Oslo Boligteknikk AS er utstyrt for å håndtere alle typer reparasjoner og vedlikehold, raskt og effektivt.

Installasjon og oppgradering

Enten du renoverer hjemmet ditt eller bygger nytt, kan vi hjelpe med profesjonell installasjon av rør og sanitærutstyr. Vi sørger for at alle installasjoner er i samsvar med de nyeste standardene og forskriftene.

Kloakk og avløp

Problemer med kloakk og avløp kan være både komplekse og ubehagelige. Oslo Boligteknikk AS tilbyr effektive løsninger for kloakkrensing, avløpsåpning og vedlikehold for å sikre at dine systemer fungerer problemfritt.

Akutt behov for rørlegger?

Oslo Boligteknikk AS er tilgjengelige ved akutte rørleggerbehov, og tilbyr rask respons og effektive løsninger, slik at du kan vende tilbake til normalen så snart som mulig.

Ta kontakt