Rehabilitering av baderom

Be om pristilbud

Moderne og funksjonelle baderomsløsninger

Oslo Boligteknikk AS forstår at et baderom er mer enn bare et funksjonelt rom – det er et personlig fristed, og ett av husets viktigste rom. Derfor tilbyr vi kvalitetsmessige rehabiliteringstjenester for å transformere ditt baderom til et moderne, funksjonelt og estetisk tiltalende rom som møter dagens forskrifter.

Design og planlegging

Hvert rehabiliteringsprosjekt starter med en detaljert planleggingsfase. Vi jobber tett med deg for å forstå dine ønsker og behov, og for å sikre at det endelige resultatet reflekterer din personlige stil og krav til funksjonalitet.

Kvalitetsmaterialer og installasjon

Vi benytter produkter og materialer av høy kvalitet, for å sikre at ditt nye baderom ikke bare ser fantastisk ut, men også varer i mange år. Vi vil også sørge for at hver installasjon blir grundig og fagmessig utført.

Energisparende rehabiliteringsløsninger

Enten det gjelder installasjon av vannbesparende armaturer eller energieffektiv belysning, vil vi fokusere på å inkludere moderne og miljøvennlige løsninger i rehabiliteringsprosjekter.

Fullstendig prosjektstyring

Vi tar hånd om alle aspekter av rehabiliteringsprosessen, fra start til slutt. Dette inkluderer koordinering av alle nødvendige arbeider, slik at du kan slappe av og se ditt nye baderom ta form uten stress.

Tegn ditt neste baderom

Ønsker du å starte planleggingen av ditt neste baderomsprosjekt? Benytt deg gjerne av VVS Fagmanns intuitive tegneprogram for å finne de mest optimale løsningene for ditt bad.

Tegneprogram